Välkomna till HLR-kurs söndagen den 20:e oktober

Anmäl dig till linda.landstrom@karlshamn.s

Påminnelse: Ett unikt tillfälle att lära mer om Krisberedskap, HLR (Hjärt och LungRäddning) och första hjälpen.

Tid: Söndagen den 20:e oktober kl 14:00
Plats: Klubbhuset, eller större lokal om vi blir många.
Kursen tar ca 4 tim i anspråk och är kostnadsfri för klubbmedlemmar.

Anmäl dig till linda.landstrom@karlshamn.se

Båtupptagning m.m.

När höstens första båtupptagningshelg i klubbens regi ägde rum, var det sommar. Solen sken och det var riktigt varmt. Den andra lyftomgången som just avslutats började med ösregn och fortsatte med fukt och dimma. Nu är det helt klart höst. Bilderna visar följande båtar: Camelia, en Comfort 30 på väg mot kajen i dimma. Seila, en Hunter 33.5 på väg upp. Våga, en Najad 343 nästan på plats i vaggan. Vanilla Sky sjösätts däremot inför fortsatta färder.

Styrelsemöte 2019-08-27

Som vanligt var det ett givande möte där många frågor lyftes. T.ex att man numera skall kontakta Leif Magnusson och Bengt Cedell för att få en lämplig placering i mastskjulet för sin mast när man hyrt en ny mastplats av kommunen. Tid o plats för den planerade HRL-kursen spikades också. Läs protokollet i sin helhet under Dokument/protokoll i menyn.

Kurs den 20 oktober 2019

Lär dig mer om: Krisberedskap, HLR (Hjärt och LungRäddning) och första hjälpen.

Tid: Söndagen den 20:e oktober kl 14:00
Plats: Klubbhuset
Kursen tar ca 4 tim i anspråk och är kostnadsfri för klubbmedlemmar. Anmäl dig till linda.landstrom@karlshamn.se

Kräftskiva

Hoppas ni har haft en skön sommar, men nu är det dags för årets sedvanliga kräftskiva.
Fredag 16/8 kl19.00 är ni välkomna
Hjälp gärna till o pynta altanen innan kvällen

Stärnö Vindhamns Båtklubb
Sekreteraren

Höstens upptagningar

Som förr om åren:

Varje båtägare skall se till att det finns tillräckligt många medhjälpare för att flytta båten säkert från vattnet till vaggan.

Lite nytt:

På lördagar är de 11 första platserna bokningsbara.

Liksom tidigare vill vi väldigt gärna att ni anmäler er som funktionärer. Klubben ser till att det finns en kassör som hanterar pengar och kölappar samt en arbetsledare på kajen. Vill ni ställa upp som kassör eller arbetsledare kontaktar ni någon i styrelsen. Övriga medhjälpare tas också emot med öppna armar. Anmäl er som medhjälpare på hemsidan under Sjösättning-Upptagning/Lyftfunktionär i menyn. Liksom tidigare har vi delat in lyfthelgen i tre pass. Ett på fredagen och två på lördagen. Varje helt pass man hjälper till innebär ett avdrag på lyftkostnaden.

2019-08-01 BOKNINGEN ÄR ÖPPNAD