Årsmötet 2019

Ett trettiotal medlemmar deltog i årsmötet den 28 april. Mötet inleddes med information från Filippa Sjöberg, kommunens ansvariga för småbåtshamnar. Därefter gicks alla paragrafer igenom, styrelsen beviljades ansvarsfrihet och klubben fick för första gången på flera år en valberedning. Du kan läsa protokollet i sin helhet under Dokument/Protokoll i menyn som vanligt.

Det hela avslutades med kaffe och vetebröd på altanen.

Fler bilder finns under Galleri i menyn

Ni behövs som funktionärer vid klubbens sjösättningar

Klubben saknar fortfarande funktionärer till de återstående sjösättningarna. Passen efter korvgrillningen på lördagar är särskilt tomma. Även om båtägarna själva skall se till att det finns tillräckligt med medhjälpare, är det viktigt med kajfunktionärer som har tät kommunikation med kranföraren, båtägare och lyftkassören. Förutom att du träffar trevliga människor och får motion ger varje pass avdrag på din lyftkostnad. Registrera dig här. Läs mer här.

Årsmöte på söndag med celebert besök

Söndagen den 28:e april kl 14:30 är det årsmöte i klubblokalen. I samband med det kommer kommunens representant Filippa Sjöberg att presentera sig. Filippa efterträdde nyligen Jonny Johansson som gått i pension. Det är Filippa vi vänder oss till i fortsättningen när det gäller hamnfrågor.

Hjärtligt välkomna!

Idag städades det runt och i klubbhuset!

Ett 20-tal medlemmar hade hörsammat kallelsen. Det var vackert väder, men kallt. Därför smakade det extra bra med grillad korv efter arbetspasset!

Gräsklipparen tycker inte om kottarna som faller från de vackra tallarna som omger klubbhuset, därför behöver höstens och vinterns skörd av kottar räfsas bort innan klippsäsongen börjar. Det är ett styvt jobb, men med många räfsor gick det bra. Samtidigt försvann mossa, bortklippt sly, gamla ormbunkar och annat som också rensades bort. Grillplatsen och sandlådan sattes i drift och cyklarna har tagits fram. Studsmattan som varit mycket uppskattad de senaste åren hade tagit slut. Den har ersatts av en ny, som monterades idag. Fönstren på klubbhuset putsades, buskar utmed den svåra kurvan på tillfartsvägen hyfsades och en hel del annat blev gjort. Tack alla som deltog!