Kallelse till årsmöte och info om medlemsavgiften

Härmed kallas alla klubbmedlemmar till Stärnö Vindhamns Båtklubb årsmöte söndagen den 28 april 2019 klockan 14.30 i klubblokalen, Gula Huset.

I år skickas kallelse till årsmötet, infoblad och faktura på medlemsavgiften ut via mejl, istället för via posten, till dem som angett mejladress till klubbens medlemsregister. Det är första året vi använder debiteringsfunktionen i medlemsregistret och vi hoppas på förståelse för eventuella inkörningsproblem. På sikt skall det ge oss en enklare, säkrare och billigare hantering.

Vårens infoblad hittar du under Dokument/Medlemsutskick i menyn.

Högarna med dokument, kuvert och följebrev som vi kämpat med i alla år lyste med sin frånvaro på vårens arbetsmöte inför årsmötet, tack vare mejlutskicken.

Mer skräp

Höstens sista skräptransport?

Över 500 kg skrot till tippen från båtägare och f.d. sådana hälsar Olle och Leif.

Vi tackar för deras insats!

Ren Kust 2018

Under 2018 har Karlshamns kommun fått medel för att städa en del av våra kuststräckor genom Naturvårdsverket och Länsstyrelsen.
Det har varit välbehövligt då det samlas mycket skräp längs strandkanterna, både av sånt som kommer utifrån men även av sånt som slängts från land.

Igår informerade landsbygdsutvecklare Marianne Westerberg och fritidskonsulent Sara Widesjö ett antal inbjudna personer från föreningar och grupper med anknytning till friluftslivet längs vår kust om projektet. Det blev intressanta diskussioner och många ideér om framtida samverkan kom upp.

Se gärna filmen ”Ren Kust 2018” på kommunens hemsida.

Intressant föredrag den 24:e november

Blekinge Båtförbund inbjuder till ett båtäventyr. Familjen Veber kommer till Karlshamn den 24 november och berättar om Ett år utan skor! En familj på äventyr!
För många tjejer är båtliv och segling mannens dröm. En hel del tjejer känner att de bara åker med. Så är det inte ombord på Anna Lisa, för Thomas vill självklart också bli hämtad om han trillar överbord. Hör mer om förutsättningarna som gör att det fungerar för alla ombord. Vilken roll vill du som tjej ha ombord? Efter föredraget erbjuds enbart tjejerna att få sitta med Margareta en stund för att få ställa de frågor som annars inte ställs

Plats: Karlshamns Folkets Hus, Rådhusgatan 14 A Tid: Kl 13.00 till ca kl 16.00 Ingen föranmälan. Välkomna!

Se hela inbjudan här