Idag städades det runt och i klubbhuset!

Ett 20-tal medlemmar hade hörsammat kallelsen. Det var vackert väder, men kallt. Därför smakade det extra bra med grillad korv efter arbetspasset!

Gräsklipparen tycker inte om kottarna som faller från de vackra tallarna som omger klubbhuset, därför behöver höstens och vinterns skörd av kottar räfsas bort innan klippsäsongen börjar. Det är ett styvt jobb, men med många räfsor gick det bra. Samtidigt försvann mossa, bortklippt sly, gamla ormbunkar och annat som också rensades bort. Grillplatsen och sandlådan sattes i drift och cyklarna har tagits fram. Studsmattan som varit mycket uppskattad de senaste åren hade tagit slut. Den har ersatts av en ny, som monterades idag. Fönstren på klubbhuset putsades, buskar utmed den svåra kurvan på tillfartsvägen hyfsades och en hel del annat blev gjort. Tack alla som deltog!