Båtråd

Torsdagen den 17:e oktober inföll höstens båtråd, ett forum för kommunikation mellan representanter för kommunens båtklubbar och kommunens ansvariga för båthamnar. Dagens värdklubb var Svaneviks Bryggförening. Innan de återkommande punkterna gicks igenom informerade Sara Widesjö och Katrine Svensson från kommunen om vad som händer i skärgården och om projekten Ren Kust och ARK56. En informationsträff om detta kommer att anordnas för friluftsföreningarna i kommunen den 29:e oktober.

Därefter blev det konkreta båthamnsfrågor mellan båtklubbarnas representanter och kommunansvarig Filippa Sjöberg. För Stärnös del, önskemål om asfaltering, problem med fallande träd mm. Nästa båtrådsmöte hålls i mars på Stärnö.