Julhälsning

Nu lägger sig stillheten i vår Vindhamn. Båtarna är väl täckta och omskötta inför kommande säsong.

För oss som älskar sjölivet stundar nu Julen med allt vad det innebär, god mat, kanske lite längre tids ledighet med nära o kära. Juletid brukar även vara en önskans tid. Kanske något nytt till båten? Jag själv brukar tänka på vart och hur jag skall gå med båten till våren. Vintern är en tid då sjökorten kommer fram, planering, härliga somriga tankar. Livskvalité.

Nu går Stärnö Vindhamns Båtklubb i rask takt mot sitt 25: e verksamhetsår. Vi har en mycket fin hamn som angörs oberoende av vindar o sjö. Klubbens medlemmar har under alla dessa år aktivt deltagit i vår hamns fina och stora utveckling. Så stort tack till alla ni medlemmar som gör och gjort båtklubben till vad den är.

Men först skall vi njuta av Julen och tankarna på de stunder vi haft och de vi skall leva sjölivet.

Jag önskar er alla och envar, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år

Jan-Åke Berg  Ordförande SVBK