Premiärbesök

Blekinge Båtförbund (BBF) som är en sammanslutning för Blekinges 39 båtklubbar kommer att lägga sina styrelsemöten ute hos klubbarna i fortsättningen som ni sett i våra styrelseprotokoll. Anledningen är att öka utbytet mellan båtklubbar och förbund. Tisdagen den 4/2 var det dags att som första klubb besöka Stärnö. Vi fick tillfälle att presentera vår klubb, vad vi gör, hur hamnen fungerar, kommunens roll mm. Vi tycker det är ett bra initiativ att styrelsen kommer ut och får höra vad vi gör och hur hamnen fungerar. Samtidigt som vi får höra hur övriga Blekinge har det.

Blekinge Båtförbund är en underavdelning till Sveriges Båtunion (SBU) med 6800 medlemsklubbar. Man arbetar med lobbyfrågor för att främja båtlivet i Sverige, driver miljöfrågor mm.

Man ger ut tidningen Båtliv som kommer hem i brevlådan och man driver även vårt administrationsprogram, BAS, som hanterar medlemsuppgifter och ekonomi.