Temakvällar

Anmäl dig med veckonummer, namn och e-post till kassor@starnobatklubb.com

Under våren kommer vi att ha fyra temakvällar där vi bjudit in representanter för företag inom båtbranschen. Under någon timme kommer de att berätta om sin verksamhet. Därefter blir det fika och frågestund.
Först ut är Bengt Karlsson från Arken Marin, kan allt om instrument, pratar om navigering och instrument. Därefter Hans Hamel från Hamel Sails med massor av erfarenhet från både crusing och tävling.
Näste man är Alexander Klemets som är Servicechef hos MMG Marine i Karlshamn, kommer att prata om motorer, underhåll med mera. Sist ut blir Hans Magnusson och Gunnar Johansson från Klubben som kommer att prata båt-el.
Välkommen!

Program:
V12 torsdag 19/3 – Navigation och instrument, Bengt Karlsson Arken Marin
V13 tisdag 24/3 – Segel mm, Hans Hamel Hamel Sails
V14 tisdag 31/3 – Motor mm, Alexander Klemets MMG
V15 tisdag 7/4 – Båt-el Hasse/Gunnar

Tid/plats: 18.00 Klubbhuset i Stärnö, förutom 31/3 då det blir MMG:s konferensrum i Vägga.