Lyftfunktionär

Funktionärer till båtlyft

Vid båtlyften har klubben 3-4 funktionärer som hjälper till att spärra av och markera lyftområdet, administrerar lyften, bistår båtägare och kranförare med det praktiska, grillar korv och är allmänt trevliga denna viktiga dag. Självklart hjälper alla medlemmar till med detta, men det har visat sig värdefullt att ha några utvalda (med gula västar) som är med hela dagen för att det hela skall flyta på bra.

För att inte behöva hjälpa till för länge åt gången är båtlyften indelade i tre pass. Ett på fredagen och två på lördagen. Funktionärens båtlyftsavgift reduceras med 200 kr per pass.

Eftersom klubben inte har råd med hur många reducerade båtlyft som helst begränsar vi antalet klubbfunktionärer med reducerad lyftavgift till 3-4 per dag.
Anmäl intresse här på hemsidan. Vi försöker organisera detta i god tid, så anmäl dig direkt!