Årsmötet 2021

I år har vi beslutat att inte ha något fysiskt eller digitalt årsmöte av känd anledning. I stället skickas all information ut till dig som medlem. Du har sedan tillfälle att kommentera handlingarna.
Kommer det inga kommentarer anser vi att du som medlem godtar förfaringssättet och handlingarna.
Har du några frågor tveka inte att ta kontakt med någon av oss i styrelsen. Handlingarna finns också under Dokument\Protokoll\Underlag Årsmöte i menyn, för inloggade medlemmar.

Enklare tilläggning vid mastkranen

Nu finns det ett gångbord utmed kajförlängningen vid mastkranen. TACK till Christer och Gunnar som svetsade och till Leif och Olle som snickrade. I bakgrunden syns toatömningsbryggan som komunen förlängt.

Styrelsemöte 21-03-16

Ännu ett digitalt möte. Denna gång var också valberedningen inbjuden. Vid mötet berättade Leif att vattnet släpps på till påsk om vädret tillåter. Det viktigaste som dryftades var annars årsmötet. Man beslutade att samtliga medlemmar skall få del av årsmöteshandlingarna, antingen via mejl eller via post. Där skall framgå hur vi planerar att fortsätta föreningsarbetet utan att ha ett fysiskt årsmöte. Vi beklagar, men vill följa coronarestriktionerna. Styrelseprotokollet finns som vanligt under Dokument/Protokoll för inloggade medlemmar.

Medlemsförmåner

Från medlemmarna Nisse och Katarina med företaget Perssons Maskin,Bil & Marin AB har vi fått vårerbjudande om rabatter på båttillbehör mm. Se hela erbjudandet här.

Från Göta kanal har vi fått erbjudande om rabatter på kanalresor. Erbjudandet gäller vid bokning 15 mars till 1 april. Läs mer här.

Bokningen för vårens sjösättningar är öppen

Klubben administrerar gemensamma sjösättningar för sina medlemmar. Kom väl förberedd och se till att ni har tillräckligt många medarbetare för att ta båten från vaggan till havet på ett säkert sätt. Klubben ordnar kran, avspärrningar, turordning, ekonomi och korvgrillning.

Du bokar lyft genom att logga in och följa instruktionen i menyn: Sjösättning Upptagning / Boka Båtlyft. Här kan du läsa mer om kösystemet, betalning mm.

Mastbockarna är färdiga!

Nu har klubbens medlemmar tillgång till ett stort antal nya mastbockar som står i mastskjulet när vi inte använder dem.

Ett stort tack till FoodTankers som upplåtit lokal, maskiner och verktyg som underlättat tillverkningen. Och ett stor tack till Mats, Nicklas och Ingemar som gjorde jobbet.

Styrelsemöte 21-02-16

Ännu ett digitalt styrelsemöte. Det fungerar, men inte helt friktionsfritt. Vi ser fram emot att kunna träffas ”på riktigt” igen. Under mötet diskuterades bl.a. kommunens framtidsplaner för Stärnö. Det berör ju oss som båtklubb i allra högsta grad. Här hittar du kommunens nuvarande planer.
Vi behöver investera i en ny värmepump till klubbhuset, arbetet med de nya mastbockarna pågår, kommunen förlänger toatömningsbryggan. Detta och en del annat pratade vi om. Hela protokollet finns som vanligt under Dokument/Protokoll i menyn för inloggade medlemmar.

Styrelsemöte 21-01-19

Årets första styrelsemöte hölls digitalt. Vi missade lite av vårt glada prat på grund av mediet, men mötet gick trots allt att genomföra. Det som är på gång just nu är planering av 2021 och förberedelser inför årsmötet med bl.a. verksamhetsberättelsen. Protokollet från mötet finns som vanligt tillgängligt för inloggade medlemmar under Dokument/Protokoll i menyn.