Kvällskappseglingar hos Karlshamns segelssällskap

Läs mer på KSS hemsida:

”Dags att anmäla till årets Sparbanken i Karlshamn Cup

Nu är det äntligen dags för kvällskappsegling igen
Den 17 maj kör vi igång årets serie som i år innefattar 15 omgångar där de 12 bästa räknas.

Nytt för i år är att vi försöker samla nya seglare genom att ”avdramatisera” starterna.
Detta genom att ha ett ”fönster” för nya seglare där ni korsar startlinjen när ni känner er mogna inom en 10-minutersperiod.

OBS! Du kan vara med i enstaka seglingar UTAN KOSTNAD.”

Första sjösättningshelgen!

Trivselgruppen presenterade sig på första sjösättningslördagen genom att, till allas belåtenhet, fixa korv, hamburgare, bullar, kladdkaka och äppelmunkar. Tack, Gunilla och Tommy!

På fredagen sjösattes bl.a. Credo.

Vaggor söker ägare

Leif rapporterar att det står en båtvagn, vaggor och bockar utan märkning bakom mastskjulet. De behöver märkas med namn och telefonnummer så att ägaren kan kontaktas om/när de behöver flyttas.

Vi gör vårfint 23 april

Söndagen den 23 april träffas vi kl. 10 vid klubbhuset för att förbereda inför sommarsäsongen. Vi räfsar kottar så att det skall gå att klippa gräset, rensar i rabatter o snår runt klubbhuset, plockar skräp längs kajer och uppställningsplatser mm.
Tag gärna med extra räfsor, sekatörer och annat som kan behövas för detta.

Alla är mycket välkomna! – Datum för årets klubbhändelser hittar ni alltid på hemsidan, längst ner till höger på stor skärm, och längst ner på liten skärm.

Protokoll

Nu finns protokollen från årsmötet 230402, det konstituerande styrelsemötet 230402 och styrelsemötet 230411 under dokument/protokoll i menyn för inloggade medlemmar.

Obetalda medlemsavgifter

Det finns obetalda medlemsavgifter registrerade i vårt medlemsregister BAS. En del av dem är betalningar som saknar OCR-nummer eller annan identitet. Dessa går inte att spåra till specifik medlem. Om ni har betalt men misstänker att ni kan ha missat att ange OCR eller rätt medlemsnamn, vänligen kolla och hör av er, så att vi kan skicka påminnelser enbart till dem som faktiskt inte betalt.