Styrelsemöte 28 nov

På mötet pratade vi bland annat om arbetsbåt, segeljollar, boulebana och samarbete med andra klubbar. Inloggade medlemmar kan läsa protokollet när det är godkänt. Frågan om egen lyftkran och bottenblästring uppdateras kontinuerligt under Miljö i menyn.

Protokoll

Vi hade styrelsemöte den 17 oktober. Protokollet hittar inloggade medlemmar under Dokument/Protokoll i menyn.
Det var båtråd den 19 oktober. Detta är ett återkommande möte mellan kommunrepresentanter och båtklubbarna i Karlshamn. Minnesanteckningar från mötet hittar inloggade medlemmar under Dokument/Båtråd i menyn.

Stormen Babet

Under lördagen den 21 oktober hade vi extremt högt vattenstånd i hamnen och mycket starka vindar. Taket till altandäcket slet sönder alla sina gummistroppar på sydsidan och fick surras med tillfälliga rep.

 

Sista upptagningsdagen för i år

Ca 30 båtar lyftes med hjälp av kran och engagerade klubbmedlemmar under lördagen. Konceptet med lyftgrupper som vi testat under höstens upptagningar har fungerat bra.

En blek sol inledde lördagen. Senare på dagen ökade vinden kraftigt, men upptagningskajen låg i lä.

Tips

Inloggade medlemmar kan hitta intressanta annonser under Medlemsannonser i menyn.

Kräftskivan mm

Tisdagen den 29 augusti hade vi styrelsemöte. Där pratades bl.a. om att den traditionella kräftskivan varit trevlig som vanligt, att vi fått en ny hjärtstartare eftersom den gamla behövde bytas ut, att vi inte fått det svar från kommunen som vi önskat när det gäller framtida miljöarbete mm.

Fler medlemmar i trivselkommittén vore också jättebra, hör av er om ni kan tänka er att vara med där.

Inloggade medlemmar kan följa miljöarbetet under Miljö i menyn, där bl.a. status angående kran-och blästringsfrågan uppdateras. Protokollet från styrelsemötet ligger som vanligt under Dokument/Protokoll i menyn för inloggade medlemmar, när det godkänts.