Medlemsmötet 26 nov

Ett 30-tal medlemmar kom till mötet i klubbhuset. Mötet om var avsett att informera om vad som hänt sedan förra mötet om miljötänk kring båtbottnarna och utbyta åsikter.

Inloggade medlemmar kan läsa mötesanteckningarna som finns under rubriken Miljö i menyn.

Senaste styrelsemötet

Under mötet diskuterades bl.a. årets torrsättningar. Många båtägare missar fortfarande att se till att det finns 4 personer ombord på båten för att hålla slingen på rätt plats före lyftet, annars gick torrsättningarna bra. Höstens båtråd har också hållits. Inloggade medlemmar kan läsa protokollen från båtrådet och styrelsemötet under Dokument i menyn.

Anmäl intresse!

Som ett led i miljöarbetet kommer klubben inom kort att söka pengar för blästring och epoxibehandling av båtbottnar. Inloggade medlemmar kan läsa mer och anmäla sitt intresse här.

Påminnelse Arbetsdag

Höstens arbetsdag inträffar lördagen den 22:e oktober.

Vi träffas kl 10 vid klubbhuset och städar upp på kajerna och runt klubbhuset inför vintern. I samband med arbetsdagen har vi ett medlemsmöte för att informera om vad som är på gång för att framtidssäkra båtlyften.

Välkomna!