Bli medlem

Medlemsavgiften är för närvarande 400 kr/år.

Klubbens stadgar hittar du här.

För att bli medlem fyller du i uppgifterna i formuläret och klickar på ”skicka”. Uppgifterna skickas via mejl till klubbens sekreterare och kassör med kopia till dig. Du registreras som medlem, får en faktura med OCR-nummer på medlemsavgiften och inloggningsuppgifter till klubbens hemsida.

Det finns möjlighet till familjemedlemskap utan extra avgift för maka/make/sambo samt barn under 21 år med samma bostadsadress som din. Du meddelar namn och födelsedatum (ååmmdd) för dessa i formuläret ifall du vill utnyttja detta.

När du registrerats som medlem lämnas vissa uppgifter vidare till Svenska Båtunionen (SBU) och Blekinge Båtförbund. För övrigt hålls uppgifterna inom styrelsen för båtklubben. Alla medlemmar liksom registrerade familjemedlemmar omfattas av SBU:s medlemsförsäkring. SBU levererar också tidskriften Båtliv som kommer i ett ex. per familj till medlemmar boende i Norden.
Uppgifter markerade med * är obligatoriska. De behövs för att såväl tidskriften Båtliv som klubbinformation skall komma fram. Födelsedatum (ååmmdd) erfordras för klubbförsäkringen.

Om du inte har någon mejladress får du höra av dig, så ordnar vi din medlemsregistreringen på annat sätt.

Det är bra om samma person som står för båtplatsen i kommunens register också är den som registreras som medlem i båtklubben.

    Huvudmedlem    Båttyp
    MotorMotorseglareSegelAnnan


    Familjemedlemmar