Bojflotten behöver repareras – sponsorer sökes

Bojkommittén som är ett samarbete mellan Svaneviks båtklubb och Stärnö Vindhamns båtklubb behöver reparera sin bojflotte. Kommittén gör ett stort arbete för att gynna båtlivet i skärgården. Den använder bl.a. sin bojflotte vid kontroll och utläggning av bojar vid Tärnö nordöstra brygga. Bryggan är kommunal, men förtöjningsbojarna har kommit till och sköts av den frivilliga bojkommittén. Man lägger också ut bojar vid Fölsö. Historiskt har man satt öglor i berget på många platser i skärgården och har också hand om en del sjömärken.

Nu behöver flotten repareras för en ganska stor summa. Därför önskas bidrag. Sätt in valfri summa på bankgiro 5684-2511 eller swisha till 1232250793 och ange Bojflotten som text på insättningen. Vill ni bidra genom ert företag och har behov av specifik dokumentation, vänligen kontakta kassor@starnobatklubb.com.

TACK! Från oss alla som har glädje av bojkommitténs arbete.