Vår ordförande har ordet

Idag är det den 24 september och hösten har gjort sin entré. Ett par fina dagar på sjön kan vi väl förvänta oss men sedan är det åter dags för torrsättning. Coronan går inte att undvika att nämna. Svenskarna har köpt båt som aldrig förr och det har rapporterats om flera incidenter där föraren kanske inte har varit så erfaren eller haft den kunskapen som behövs för att framföra en båt.

Vi hade tänkt att genomföra kurs till förarbevis i höst men måste tyvärr skjuta på det till våren likaså med våra temakvällar som vi planerat.

I klubben sker det också saker, Gunnar med medhjälpare sätter upp en ny flaggstång där vi ska ha en Gästhamnsflagga. Vi försöker att kommunicera med Kommunen om pengar till renovering av toaletter och duschar samt att det är trångt i hamnen och vi behöver mer plats till uppställning.

En grupp håller på med att ta fram nya bockar att lägga upp master på. Vi tar väldigt gärna emot sponsring i form av material eller du som äger en järnaffär bra rabatt på material…

Hustrun påpekade att våra Båtsportkort var gamla, -vadå, de är ju bara från 2004?
Nya är inköpta och de är monterade i en plastspiral så att det är lätt att bläddra och följa korten. De gamla med lösblad gjorde att man ibland inte visste om man var på väg hem eller bort.

För övrigt hoppas jag att du får en fin höst och vinter, det kommer en ny vår och sommar.
Glöm inte att fylla på glykol i motorn!

Hösthälsningar
Hans Magnusson
Ordförande